Feb 13 2016

22 en 23 februari – Zin in iets leuks in de vakantie ?

H’VELD-G’DAM – Jij komt in de voorjaarsvakantie toch ook naar “Kom jij ook? “. Het worden gezellige dagen! Deze dagen worden georganiseerd vanuit verschillende kerken en zijn bedoeld voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. “POWER”, dat is het thema van “Kom jij ook ?” Zit jij op de basisschool in groep 1 t/m …

Lees verder »

Feb 13 2016

23 februari – Contactmiddag PCOB Sliedrecht

Zoals gebruikelijk: in de Maranathakerk, Lijsterweg 2.  De middag begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Na een kort huishoudelijk gedeelte, de jaarvergadering, zal mevrouw Sarina Brons-van der Wekken het thema inleiden: “Geloof bij psychische klachten: een steun of een last ?”

Lees verder »

Feb 13 2016

Voorzitter CDA-Sliedrecht treedt terug

SLIEDRECHT – De voorzitter van het CDA-Sliedrecht Gerard de Haan heeft tijdens de bestuursvergadering op donderdag 11 februari jl. aan bestuur en fractie medegedeeld dat hij zijn functie tijdens de komende Algemene Ledenvergadering neerlegt.

Lees verder »

Feb 11 2016

Samenwerkingsovereenkomst Winklerplein getekend

SLIEDRECHT – Op donderdag 11 februari ondertekenden gemeente Sliedrecht en de Windroos Bouwgroep de samenwerkingsovereenkomst voor het Burgemeester Winklerplein. Nu deze belangrijke stap genomen is, kunnen de partijen aan de slag met het opknappen van het Winklerplein als toekomstbestendig woon- en winkelgebied van Sliedrecht.

Lees verder »

Feb 11 2016

Rivas Zorggroep vaccineert kinderen tegen DTP, BMR en HPV

REGIO – Rivas zorggroep verzorgt in maart weer de vaccinaties tegen DTP, BMR en HPV. Alle kinderen die zijn geboren in 2003 en 2007 ontvangen hiervoor een oproep van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Lees verder »

Pagina 1 van 4512345...102030...Minst recente »