Mei 30 2016

V.V. Sliedrecht maakt nog steeds kans op promotie

SLIEDRECHT – Voetbalvereniging Sliedrecht kan alsnog promoveren naar de hoofdklasse. Sliedrecht speelt zaterdag de eerste van een tweetal finales tegen Heinenoord. Afgelopen zaterdag plaatste Sliedrecht zich voor de eindstrijd door op De Lockhorst maar liefst met 8-2 te winnen van Bennekom.

Lees verder »

Mei 29 2016

6-7 juni: Afsluiting Tunnel de Noord (A15)

REGIO – In verband met het uitvoeren van een systeemsoftware update dient Tunnel de Noord (A15) in beide richtingen tijdelijk voor alle verkeer te worden afgesloten.

Lees verder »

Mei 29 2016

3 juni – Goede-doelen-markt voor KiKa

SLIEDRECHT – Op de obs Roald Dahl is er van 15.30-18.00 uur een goede-doelen-markt voor KiKa. Naast boeken worden er ook puzzels en spelletjes voor alle leeftijden verkocht. Verder zijn er diverse activiteiten met leuke prijzen! De gehele opbrengst gaat naar het goede doel: KiKa, kinderen kankervrij Obs Roald Dahl is te vinden aan de …

Lees verder »

Mei 29 2016

Ziekenhuizen willen samen verder met bestuurlijke fusie

REGIO – Het Albert Schweitzer ziekenhuis (Dordrecht e.o.) en Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis (Gorinchem e.o.) hebben vertrouwen in de uitkomst van de beroepsprocedure tegen het besluit van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarmee willen zij alsnog groen licht krijgen voor hun bestuurlijke fusie.

Lees verder »

Mei 28 2016

4 juni – Filmdag over sleepvaart

SLIEDRECHT – De eerste Nederlandse sleepboten assisteerden de zeilschepen die, overgeleverd aan de grillen van weer en wind, uit nauwe vaarwateren en havens naar open zee wilden. Deze geschiedenis en veel meer kunt u zien op de filmdag.

Lees verder »

Pagina 1 van 10912345...102030...Minst recente »