mei 20 2018

Goed bezochte publiekslezing bij Rivas over beroerte

GORINCHEM – Ge├»nteresseerden bezochten donderdag 17 mei de publiekslezing over beroerte. Tijdens een interactief avondprogramma werd dit thema vanuit verschillende invalshoeken belicht. Diverse zorgprofessionals van Rivas Zorggroep gaven een presentatie. Ook gaven zij antwoord op vragen van de bezoekers.

Continue reading

mei 20 2018

Verkeersmaatregel in verband met Wielerronde

H’VELD – G’DAM – Op maandag 21 mei 2018 (Tweede pinksterdag) zal de 51e Wielerronde van Hardinxveld-Giessendam worden georganiseerd. In verband hiermee is het parcours in het buitengebied (Spporweg-Zwijnskade-Betuwepad-Polderweg), van 08:00 tot 18:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt middels borden omgeleid.

Continue reading

mei 20 2018

Fietsers kiezen waar 100 nieuwe bankjes komen te staan

ZUID – HOLLAND – Fietsen wordt binnenkort nog aantrekkelijker. De provincie plaatst 100 extra bankjes langs de provinciale fietspaden en fietsers mogen bepalen waar die bankjes komen te staan. Via de site zuid-holland.nl/evenzitten kunnen fietsers hun voorkeur aangeven.

Continue reading

mei 19 2018

Nog een kampioen bij Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Op de valreep is er nog een team van Sliedrecht Sport kampioen geworden. Het team met Jaydey van Rees, Laura Flier, Jiska van Luitgaarden, Felicia Dorst, Rozemarijn van Ham, Marrit Wijgerden en trainer Remko Kenter is rayonkampioen van de Alblasserwaard geworden op niveau 4 Cool Moves Volleybal (< 12 jaar).

Continue reading

mei 19 2018

Ministerie BZK brengt werkbezoek aan de Drechtsteden

DRECHTSTEDEN – Onder aanvoering van Directeur-Generaal Bestuur, Ruimte en Wonen, Chris Kuijpers, heeft vrijdag 18 mei een delegatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) een werkbezoek gebracht. Bestuurders uit de Drechtsteden spraken met het ministerie over de groeiambities van het gebied (Groeiagenda 2030) en hoe de Drechtsteden toewerken naar een energieneutrale regio.

Continue reading